Rami Kadi Couture SS22. Усвідомлені алгоритми та метавсесвіт Рамі Каді

Рамі Каді
Авторський блог
PR-фахівець та fashion продюсер Валерія Башинська знайомить читачів Viva.ua зі справжніми інноваторами, найвідомішими дизайнерами планети та їх новими колекціями haute couture сезону весна-літо 2022.

З Рамі Каді (Rami Kadi) – американським дизайнером ліванського походження, який зарекомендував себе як творець метавсесвітів, який не боїться сміливого та нового, ми зустрілися у Парижі під час Haute Couture Fashion Week Paris.

Валерія Башинська у сукні українського дизайнера Олени Бут, бренд Evaliza

Від запуску колекції, що світиться у темряві, до створення кутюрного виробу з переробленого морського пластику, Рамі встиг стати першим дизайнером на Близькому Сході, який представив кіберпоказ мод до COVID-19, і робить ще один крок уперед, заглиблюючись у цифровий світ, долаючи бар'єри. розділяють фізичний та віртуальний простір.

У своїй новій колекції під назвою «Свідомі алгоритми» Рамі змінює забобони, пов'язані зі стосунками між модельєрами та комп'ютерами.

Це перша в історії колаборація людини та комп'ютера такого масштабу. Справа в тому, що Каді створив елементи, що стали основою його нової теми. Потім він ввів ці елементи в алгоритм, намагаючись зрозуміти, як штучний розум розуміє нашу красу. Результатом стало безліч нових та безпрецедентних візуальних ефектів, які поєднують у собі творчість та сприйняття як людини, так і машин. Таким чином, колекція, що складається з 40 суконь неземної краси, усуне розрив між традиційною модою та технологіями нового століття. Каді також став першим модельєром, який запустив свою колекцію NFT на блокчейні Cardano.

Фото: Юлія Малик. Знято на vivo V21e

Impossible is Nothing
Попередній матеріал

Impossible is Nothing: Анжеліка Терлюга, Людмила Лузан, Наталія Морквич у кампанії adidas

Кейт Бланшетт
Наступний матеріал

Ідеальна жінка: 52-річна Кейт Бланшетт вразила шикарною фігурою у спокусливій сукні

Новини партнерів